facebookpixel

A karácsony nem arró szól bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A karácsony nem arról szól bögre egyedi és szívhez szóló ajándékötlet a karácsonyi szezonra. Ez a különleges bögre nem a hagyományos karácsonyi motívumokat dicsőíti, hanem egy szellemes és egyedi üzenetet közvetít. A fehér alapon színes minta kiemelkedik, és az ünnepek varázsát hozza el anélkül, hogy elcsépelt klisékbe esne.

A karácsony nem arról szól bögre kiváló minőségű kerámiából készül, így nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem tartós is. A bögre ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ami kényelmes használatot biztosít. A minta részleteiben rejlő apró részletek még több örömet szereznek a bögre használójának.

Legyen az a tökéletes választás azoknak, akik szeretik a karácsonyt, de egy kis humorral és szokatlansággal kívánják megünnepelni. A karácsony nem arról szól bögre – mert a karácsony nem mindig a megszokott mintáról szól!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

A karácsony nem arró szól bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre