facebookpixel

Állati karácsony vászontáska

3 290 Ft -

Vászontáska színek

Minta színek  

Leírás

  Vászontáska

  100% pamutvászon anyagú válltáska
  Hossza 42 cm, szélessége 38 cm
  Anyagvastagsága 130 g/m2
  Kifordítva, maximum 40 fokon mosható
  Kérjük ellenőrizni a cm-ben megadott méret adatokat!

  Mérettáblázat (cm)

  U
  Hosszúság (A) 42
  Szélesség (B) 36
  A mérettáblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, ettől a valós méretek 1-3 cm-rel eltérhetnek Fedezd fel a vidámságot és az ünnepi hangulatot az Állati Karácsony vászontáska mintával! Ez a bájos és stílusos táska ideális választás azoknak, akik szeretnék kifejezni szeretetüket az állatok iránt.

  A táska kiváló minőségű vászonból készült, ami nemcsak tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, hanem kényelmes viseletet is nyújt. Az Állati Karácsony minta pedig aranyos és vicces állatokat ábrázol ünnepi díszekkel és sapkákkal.

  A táska ideális mindennapi használatra, legyen szó bevásárlásról, munkáról vagy szabadidős tevékenységekről. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vihesd bárhová.

  Szerezd be az Állati Karácsony vászontáskát, és varázsolj vidámságot és ünnepi hangulatot mindennapjaiba!

  Árajánlatkérés

  Az Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Az árajánlat kérés egyszerű és könnyen áttekinthető űrlapon keresztül történik, ahol az ügyfelek megadhatják az árajánlat kéréséhez szükséges információkat, például a termék mennyiségét, a szállítási címet, az időpontot és a fizetési módokat. Az árajánlat kérés lehetősége segíti a vállalkozásokat abban, hogy a legjobb ajánlatokat kapják a termékekre, és így az üzleti céljaikat is hatékonyabban érjék el. A weboldalunkon található céges árajánlat kérés egyszerű és könnyen használható funkció, amely megkönnyíti a vállalkozások életét és lehetővé teszi, hogy egyszerűen kezeljék az üzleti tranzakcióikat. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

  Expressz szállítás

  Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. Az expressz szállítás lehetősége a weboldalunkon az egyszerű és gyors megrendelési folyamat mellett a kényelmes és hatékony vásárlást is biztosítja. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

  Állati karácsony vászontáska

További információk

Vászontáska színe

Black, Curcuma, Dark Pink, Dusty Light Green, Light Violet, Marsala, Natural, Navy