facebookpixel

Az első kávémig Mézi bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

termék- kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Az első kávémig Mézi bögre egy különleges és egyedi kávézási élményt kínál minden reggel. A bögre kiváló minőségű kerámiából készült, mely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A b dizájnja egyszerre klasszikus és modern, a Mézi mintával díszítve, ami a reggeli kávézásnak egy varázslatos érintését adja.

A bögre ergonomikus fogantyúval rendelkezik, így könnyedén tartható és biztos fogást nyújt. A kiváló minőségű festésnek köszönhetően a minta hosszú ideig megmarad. Az első kávémig felirat emlékeztet mindenkit arra, hogy minden nap egy új lehetőség, és a reggeli kávézás a nap pozitív indítása.

Ez az Első kávémig Mézi bögre tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik egyedi és stílusos kiegészítőkkel feldobni reggeli rutinjukat. Legyen szó otthoni kávézásról vagy irodai munkavégzésről.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

AZ első kávémig Mézi bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre