facebookpixel

Az igazi ajándék én vagyok bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Az igazi ajándék én vagyok bögre nem csupán egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy kifejező és személyes ajándék ötlet. Ez a különleges bögre nem csupán italokat szolgál fel, hanem üzenetével is emlékezetessé teszi a pillanatokat.

A bögre dizájnja szép és egyszerű, amin Az igazi ajándék én vagyok felirat büszkélkedik. Az ötletes üzenet nemcsak egy mosolyt csal majd az ajándékolt arcára, hanem azt is sugallja, hogy a bögre viselője különleges és egyedi. Mindez egyedi kialakításban, minőségi anyagokból készül, ami tartósságot és funkcionalitást biztosít.

Legyen szó reggeli káváról vagy délutáni teáról, ez a bögre mindig emlékeztetni fog arra, hogy az ajándék valóban Te vagy. Kiváló választás lehet barátoknak, családtagoknak vagy kollégáknak születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. Ezzel a bögrével minden kortárs stílusos és egyedi érzést hozhat az italozási élménybe.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Az igazi ajándék én vagyok bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre