facebookpixel

Bite this bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a Bite This bögre azoknak szól, akik szeretik a kreatív és egyedi tárgyakat. A dizájn feltűnő és lenyűgöző, és garantáltan feldobja a reggeleket vagy délutáni teázásokat. A Bite This minta egy vagány és kissé provokatív üzenetet hordoz, ami kifejezi a merészséget és az önállóságot.

A bögre minőségi kerámiából készült, így tartós és hosszú élettartamú. A fekete és fehér kontraszt a minta körül elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a bögrének. A fogantyú kényelmes fogást biztosít, és ideális méretű, hogy elférjen benne kedvenc italod.

Ez a bögre tökéletes választás lehet saját használatra, vagy akár ajándékba is adható azoknak, akik szeretik az egyedi és személyre szabott tárgyakat. Legyen szó kávéról, teáról vagy más italokról, ez a bögre stílusos kiegészítője lehet mindennapi rutinodnak.

Ha szeretnél kifejezni egy kis személyiséget és stílust, válaszd ezt a Bite This bögrét, és tedd egyedivé italozási élményedet!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Bite this bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre