facebookpixel

Boldog karajcsont bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Fedezze fel a boldogság és kényelem új szintjét ezzel a varázslatos Boldog Karajcsont bögre mintával! Ez a kiváló minőségű kerámia bögre nemcsak kávéját vagy teáját teszi még ízletesebbé, hanem egyedi és vidám stílust is kölcsönöz minden napjának.

A klasszikus fehér színű bögre alapját a boldog karajcsont minta teszi egyedivé. A finoman kidolgozott részletek és a harmonikus színösszeállítás garantáltan mosolyt csal az arcára, miközben élvezettel kortyolja kedvenc italát.

A bögre kiváló minőségű, ellenálló kerámiából készült, így hosszú éveken át kíséri Önt mindennapi kávézásai során. Az ergonomikus fogantyú és az ideális méret gondoskodik róla, hogy a használat minden pillanata kényelmes legyen.

Változtassa mindennapi rutinját egy kis boldogsággal és stílussal! Ezzel a Boldog Karajcsont mintájú bögrével minden korty különlegessé válik, és a reggelek örömforrássá válnak.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Boldog karajcsont bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre