facebookpixel

Candy Cane bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a Candy Cane bögre tökéletes kiegészítője lesz a karácsonyi hangulatnak, és garantáltan feldobja az ünnepi reggeleket vagy esti forró italokat. A színpompás és vidám minta azonnal rádöbbenti az embereket a karácsonyi szezon varázsára.

A bögre kiváló minőségű kerámiából készült, így tartós és hosszú élettartamú. A kényelmes fogású, csúcsminőségű fogantyúval rendelkezik, ami még kényelmesebbé teszi a használatát. A bögre űrtartalma elegendő ahhoz, hogy kedvenc meleg italod, mint például kávé vagy forró csokoládé, bőségesen elférjen benne.

Ez a Candy Cane bögre tökéletes ajándék is lehet családtagoknak, barátoknak vagy kollégáknak az ünnepek alkalmából. Kombinálja a praktikumot a karácsonyi hangulattal, és élvezze minden kortyot ebben az ünnepi bögrében.

Válassza ezt a bögrét, hogy még különlegesebbé tegye az ünnepi időszakot, és minden italfogyasztásból egy kis karácsonyi örömöt csempésszen az életébe!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Candy Cane bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre