facebookpixel

Christmas candy Stitch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Az ünnepi szezon varázslatos pillanataihoz igazodva bemutatjuk a Christmas Candy Stitch bögrét, amely egy igazi ünnepi kincs a kávé- és teekedvelők számára. Ez a bámulatos bögre tökéletes kiegészítője a téli reggeleknek és estének, hiszen egy pillantás rá emlékeztetni fog arra, hogy a karácsonyi hangulat mindig kéznél van.

A bögre fehér alapja egy cuki és színes Stitch mintával van díszítve, amely a Disney rajzfilmekből ismert cseppfolyós rókát ábrázolja, aki édes édességeket talál a karácsonyfa alatt. Az aranyos és vidám kép mellett a bögre minőségi porcelánból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és könnyen tisztítható.

Legyen ez a bögre a saját karácsonyi tradíciód része, vagy ajándékozd meg vele a szeretteidet. Az ünnepi szezonban nincs is jobb, mint egy finom ital elfogyasztása ebben a gyönyörű Christmas Candy Stitch bögrében. Ünnepeld a karácsonyt stílusban!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Christmas candy Stitch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre