facebookpixel

Cozy days Stitch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A Cozy Days Stitch bögre az ideális választás azok számára, akik a kényelmet és a stílust egyesítik a mindennapi kávézásban. Ez a bögre egyszerre praktikus és dizájnorientált, ideális kiegészítője a reggeli rutinnak vagy egy kellemes délutáni tea elfogyasztásának.

A bögre minőségi kerámiaanyagból készül, ami melegen tartja italodat és hosszú élettartamot garantál. Az egyedi Cozy Days Stitch minta pedig varázslatos hangulatot teremt az asztalon. A finom részletek és az aprólékos varrások inspirálták a minta kialakítását, így minden korty egy kis mesevilágba repít.

Ez a bögre nemcsak otthoni használatra tökéletes, hanem ajándéknak is kiváló választás. Minden korty új élményt hoz, és egy kis melegséget csempész a mindennapokba. Legyen szó reggeliről, teadélutánról vagy egy jó könyvvel eltöltött estéről, a Cozy Days Stitch bögre mindig társad lehet a kellemes pillanatokhoz.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Cozy days Stitch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre