facebookpixel

Daisy karácsonyi gömb bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a gyönyörű Daisy karácsonyi gömb bögre méltó kiegészítője lehet ünnepi reggeleidnek és estéidnek. A klasszikus Daisy karácsonyi gömb minta varázslatosan elegáns és hangulatos, így minden kortárs és hagyomány kedvelője egyaránt élvezheti.

A bögre magas minőségű, tartós kerámiából készült, ami hőtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Tehát, amikor kedvenc forró italodat szolgálod fel benne, a bögre hosszú ideig megtartja az ital melegét. Emellett a bögre szépen illeszkedik a kezedbe, és a fülét kialakítottuk úgy, hogy könnyen és kényelmesen foghasd.

A Daisy karácsonyi gömb minta mindenki számára emlékezetessé teszi a reggeleket vagy a délutáni teázásokat. Ajándékként is tökéletes választás a család és barátok számára, hiszen ezzel a bögrével a karácsonyi varázslat mindig velük lehet.

Válassza ezt a bájos Daisy karácsonyi gömb bögrét, hogy hozzáadja a karácsonyi hangulatot minden napjához, és élvezze a gyönyörű Daisy karácsonyi gömb minta kényelmét és stílusát.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Daisy karácsonyi gömb bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre