facebookpixel

Égősoros Grinch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Az Égősoros Grinch bögre egy igazi ünnepi kedvence lesz minden karácsonyi rajongónak. Ez a bámulatos bögre a klasszikus Dr. Seuss történetekből ismert Grinch karaktert idézi meg, miközben az ünnepi fények és dekorációk körülötte ragyognak.

A bögre magas minőségű kerámiából készült, így tartós és könnyen tisztítható. Az Égősoros Grinch minta részletgazdag és élénk színekkel festett, ami még jobban fokozza az ünnepi hangulatot. A bögre nagy mérete ideális reggeli kávéhoz, teához vagy forró csokoládéhoz, és kényelmes fogást biztosít a nagy fogantyúnak köszönhetően.

Ez az Égősoros Grinch bögre nemcsak egy praktikus italos edény, hanem egyben hangulatos dekoráció is az ünnepi szezonban. Használja saját maga számára, vagy ajándékozza meg vele a Grinch rajongóját, hogy még vidámabbá tegye az ünnepeket. Az Égősoros Grinch mintával díszített bögre igazi karácsonyi hangulatot teremt minden nap!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Égősoros Grinch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre