facebookpixel

Égősoros Stitch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a varázslatos bögre minden hőskapu-fanatikus számára egy különleges kincs! Az Égősoros Stitch bögre egyszerre ötvözi az elbűvölő cica és a rejtélyes világok hangulatát. A minőségi kerámia anyagból készült bögre ellenáll a mindennapi használat kopásának, így hosszú ideig élvezheted kedvenc italaidat benne.

A ceruza vastagságú Stitch karakterek és az Égősoros háttér szép részletei a bögre minden oldalán megtalálhatók, és varázslatosan életre keltik reggeleidet. A bögre mérete tökéletes, hogy kényelmesen elférjen a kezedben, és a hőtartó felület gondoskodik arról, hogy a forró italaid ne hűljenek le gyorsan.

Legyen ez a bögre az ideális társad minden reggel, miközben egy csipetnyi Disney varázslatot csempészel a mindennapjaiba. Vagy ajándékozd meg vele a hűségesebb rajongótársaidat, hiszen ez a bögre valódi kincs mindenkit meghódít!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Égősoros Stitch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre