facebookpixel

Goofy karácsonyi gömb bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a Goofy karácsonyi gömb bögre tökéletes választás az ünnepi hangulat megteremtéséhez. A Goofy karácsonyi gömb mintaval díszített bögre vidámságot és örömöt hoz a reggeli kávézás vagy tea kortyolgatásába. A részletgazdag minta egy aranyos Goofy figura ábrázolásával van díszítve, ahogy egy karácsonyi díszgömbön pihen, körülötte színes ünnepi díszekkel és csillagokkal.

Ez a bögre kiváló minőségű, tartós kerámiából készült, és jól bírja a hőt, így melegen tarthatja benne italait az ünnepi szezon hidegebb napjain. A bögre mérete is ideális, hogy elférjen benne a kedvenc kávéja, tea vagy forró csokoládéja.

Legyen részese az ünnepi hangulatnak ezzel a Goofy karácsonyi gömb bögrével, és induljon vidáman minden napja a karácsonyi időszakban! Ezt a bögrét ajándékba is adhatja szeretteinek, hogy velük is megossza az ünnepi örömöt és vidámságot.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Goofy karácsonyi gömb bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre