facebookpixel

Grinch karácsonyfával bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Az ünnepi szezon eljövetelével bemutatjuk neked a Grinch karácsonyfával bögrét, amely tökéletes kiegészítője lesz a karácsonyi hangulatnak. Ez a bájos bögre azonnal elvarázsolja majd a szívedet, és hozzájárul az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

A bögre mérete ideális, hogy kedvenc forró italaidat vagy finom teádat könnyedén elfogyaszthasd. A minőségi kerámia anyag tartós és könnyen tisztítható. A bögre fehér alapszínén a Grinch színes és részletgazdag karácsonyfával mintázott, amely azonnal mosolyt csal az arcodra, és vidámságot sugároz.

Ez a Grinch karácsonyfával bögre nem csupán egy praktikus eszköz italaidhoz, hanem egy emlékezetes darab is, amely minden reggel emlékeztet majd az ünnepi szezon varázsára. Kiváló ajándék lehet szeretteidnek is, hogy velük is megoszthasd az ünnepi örömöt.

Vidd haza ezt a varázslatos Grinch bögrét, és teremtsd meg a tökéletes karácsonyi reggeleket vele!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Grinch karácsonyfával bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre