facebookpixel

Grinch karácsonyi ajándékokkal bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A Grinch karácsonyi ajándékokkal bögre egy varázslatos és vidám ajándék azoknak, akik imádják ezt a karácsonyi történetet és szeretnék megörökíteni a Grinch kalandjait minden reggel a kávézásuk vagy teaivásuk során. Ez a bögre minden részletben hűen visszaadja a Grinch személyiségét és az őrült karácsonyi kalandjait.

A bögre alapanyaga minőségi kerámia, amely tartós és könnyen tisztítható. Az élénk zöld szín és a részletes Grinch minta azonnal az ünnepi hangulatba repíti a használóját. A Grinch mosolya és rosszindulatú tekintete valóban életre kelti a bögrét, és garantáltan mosolyt csal az arcokra minden alkalommal, amikor felhasználják.

Ez a Grinch karácsonyi ajándékokkal bögre tökéletes választás lehet saját használatra vagy ajándékként is, hogy megörvendeztesse a családtagokat és barátokat a karácsonyi szezonban. Együttélhetünk a Grinchel ebben a különleges időszakban, és minden reggel egy csésze kávéval vagy teával kezdeni a napot, miközben élvezzük a Grinch karácsonyi varázslatát.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Grinch karácsonyi ajándékokkal bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre