facebookpixel

Grinch kéz NO üveggömbbel bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a varázslatos Grinch kéz NO üveggömbbel bögre az ünnepek legszórakoztatóbb pillanatait hozza el otthonodba. A Grinch egyike a karácsonyi időszak legiconikusabb karaktereinek, és most lehetőséged van, hogy mindennap találkozhass vele ezen a különleges bögrén keresztül.

A bögre minőségi, tartós kerámiából készült, így hosszú éveken át élvezheted annak szépségét. Az üveggömb motívum, amit a Grinch kézben tart, kifejezi a karácsonyi csodát és a meglepetéseket, amelyekkel ez a különleges évszak jár.

A Grinch kéz NO üveggömbbel bögre mérete ideális, hogy mindenféle italt elfogadhasson, legyen szó akár reggeli kávéról, forró csokiról vagy egy finom teáról. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően kényelmesen tarthatod a kezedben, miközben a Grinch mosolya mindig felvidítja a napodat.

Válaszd ezt a varázslatos bögrét, hogy még szebbé tedd a karácsonyi időszakot, vagy ajándékozd meg vele szeretteidet, hogy örömet szerezhess nekik egy kis Grinch varázslattal. A Grinch bögre a karácsonyi hangulatot otthonodba varázsolja!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Grinch kéz NO üveggömbbel bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre