facebookpixel

Ho-ho-ho Mézik bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Üdvözöllek a Ho-ho-ho Mézik bögre minta varázsában! Ez a varázslatos bögre nem csupán egy egyszerű edény; ez egy ünnepi kaland kezdete minden kortyban. A bögre festése fehér és a Ho-ho-ho Mézik vidám mintájával van díszítve, ami kellemes téli hangulatot varázsol reggeleidhez vagy esti pihenésedhez.

A minőségi kerámia anyagnak köszönhetően ez a bögre nem csak esztétikus, hanem strapabíró is, és mosogatógépben is könnyen tisztítható. A bögre kényelmes fogású, és tökéletes mérete ideális minden italhoz, legyen az forró csokoládé, tea vagy frissítő kávé. A Ho-ho-ho Mézik minta a téli ünnepek hangulatát varázsolja el, így minden korty egy kis karácsonyi varázst visz az otthonodba.

Tedd különlegessé a mindennapjaidat ezzel a varázslatos bögrével, és éld át az ünnepek hangulatát minden kortyban!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Ho-ho-ho Mézik bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre