facebookpixel

Karácsonyi bejglis Bud Spencer bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ünnepelje a karácsonyt egyedi stílusban ezzel a különleges, Karácsonyi bejglis Bud Spencer bögrével! Ez a bögre nem csak egy praktikus edény, hanem egy igazi műalkotás is, amely az ikonikus olasz színész és a karácsony szellemét ötvözi.

A bögre minőségi kerámiából készült, így nemcsak tartós, de kényelmes is használat közben. A festés precíz és élénk, élettel teli ábrázolást nyújt Bud Spencerrel, aki karácsonyi bejgli kezében mosolyog. Ez a dizájn emlékeztet bennünket a karácsony örömteli pillanataira és egyúttal tiszteleg a legendás színész emléke előtt.

Tökéletes választás lehet ajándéknak szeretteinek vagy saját használatra az ünnepek alatt. Élvezze a forró italokat ezen a különleges bögréből, és teremtse meg az ünnepi hangulatot otthonában a Karácsonyi bejglis Bud Spencer bögre segítségével!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Karácsonyi bejglis Bud Spencer bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre