facebookpixel

Karácsonyi Mancsőrjárat bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A Karácsonyi Mancsőrjárat bögre az ünnepi szezon legvarázslatosabb pillanatait hozza el az Ön otthonába. Ez a bámulatos bögre az ikonikus Mancsőrjárat csoport aranyos mintáját viseli, amely a kicsik és nagyok kedvence a téli ünnepek alatt.

A bögre minőségi, ellenálló kerámiából készül, így hosszú éveken át élvezheti annak minden előnyét. A bögre fehér alapszínére a Mancsőrjárat csoport színpompás szereplői kacagtatóan és szívet melengetően kerülnek rányomtatásra. Az élénk színek és részletek gondoskodnak róla, hogy minden kortárs és gyermek mosolyra húzza a száját.

Ez a bögre nem csak egy praktikus italos edény, hanem egy karácsonyi dekoráció is. Használja reggeli kávéjához, teájához vagy forró csokoládéjához, és engedje, hogy a Mancsőrjárat kedves mintája elvarázsolja az ünnepi hangulattal. Legyen része a Mancsőrjárat kalandjaiban minden egyes kortyban!

Az ünnepi időszakban vagy bármikor, amikor egy kis varázslatra vágyik, a Karácsonyi Mancsőrjárat bögre mindig készen áll arra, hogy még szebbé tegye az Ön napját. Legyen része a Mancsőrjárat világának, és ünnepeljen velünk ezzel a bájos bögrével!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Karácsonyi Mancsőrjárat bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre