facebookpixel

Kávé előtt Grinch vászontáska

3 290 Ft -

Vászontáska színek

Minta színek  

Leírás

[xyz-ips snippet=”vaszontaska-alul”
A Kávé előtt Grinch vászontáska a tökéletes kiegészítő minden kávérajongó számára, aki imádja a Grinchet és szeretné egyediségét kiemelni. Ez a stílusos és praktikus vászontáska nemcsak a mindennapi teendők során segít, de egyben vicces is.

A táska kiváló minőségű, strapabíró vászonból készült, ami hosszú élettartamot garantál. A Kávé előtt Grinch minta vidámságot és egy kis pajkos szellemet hoz az napodba.

Az ideális méretű fazon lehetővé teszi, hogy minden fontos dolgot könnyedén magaddal vihesd. A Kávé előtt Grinch vászontáska egyedi stílust kölcsönöz viselőjének, és garantáltan emlékezetessé teszi mindennapi pillanatait. Legyen részese a Grinches kávés őrületnek ezzel az exkluzív táska!

Árajánlatkérés

Az Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Az árajánlat kérés egyszerű és könnyen áttekinthető űrlapon keresztül történik, ahol az ügyfelek megadhatják az árajánlat kéréséhez szükséges információkat, például a termék mennyiségét, a szállítási címet, az időpontot és a fizetési módokat. Az árajánlat kérés lehetősége segíti a vállalkozásokat abban, hogy a legjobb ajánlatokat kapják a termékekre, és így az üzleti céljaikat is hatékonyabban érjék el. A weboldalunkon található céges árajánlat kérés egyszerű és könnyen használható funkció, amely megkönnyíti a vállalkozások életét és lehetővé teszi, hogy egyszerűen kezeljék az üzleti tranzakcióikat. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. Az expressz szállítás lehetősége a weboldalunkon az egyszerű és gyors megrendelési folyamat mellett a kényelmes és hatékony vásárlást is biztosítja. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Kávé előtt Grinch vászontáska

További információk

Vászontáska színe

Black, Curcuma, Dark Pink, Dusty Light Green, Light Violet, Marsala, Natural, Navy