facebookpixel

Merry christmas Stitch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Az ünnepi időszak során mindenki szeretné feldobni otthonát, és nincs is jobb módja ennek, mint egy varázslatos Merry christmas Stitch bögrét használni. Ez a bögre egy igazi ünnepi gyöngyszem, melyet azoknak szánunk, akik rajonganak a karácsonyért és szeretnék megünnepelni azt minden egyes reggelükön vagy teázás időszakban.

A Merry Christmas Stitch minta lenyűgöző és részletes: klasszikus karácsonyi motívumok, mint a piros-fehér csillagok, hópelyhek és ünnepi feliratok keretezik be az aranyos Stitch figura mosolyát. A kép minősége és élénksége megőrzi a bögre szépségét az évek során.

Ez a bögre egy remek ajándékötlet is lehet karácsonyra a családtagoknak vagy barátoknak. Emelje ki az ünnepi dekorációt ezzel a varázslatos bögrével, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, de praktikus is a mindennapi használatban.

Hozza be a karácsonyi hangulatot otthonába ezzel a Merry Christmas Stitch bögrével, és élvezze az ünnepi szezont minden reggel egy csésze forró itallal ebben a különleges bögrében!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Merry christmas Stitch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre