facebookpixel

Mézeskalács Stitch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A Mézeskalács Stitch bögre igazi ünnepi hangulatot varázsol otthonodba. Az egyedi tervezésű bögre mélybarna alapon édes mézeskalács színekkel és mintákkal rendelkezik, amelyek a téli ünnepek hangulatát idézik fel. A bögre minőségi kerámiából készült, ami tartósságot és hőtartó képességet biztosít.

A Mézeskalács Stitch minta örömöt és nosztalgiát hoz el, emlékeztetve az ünnepi időszakok varázsára. A minta részleteiben is gazdag, a karácsonyi évszakokra jellemző hópelyhek, csillagok és mézeskalácsok elemekkel díszített. A bögre mérete tökéletes, hogy kedvenc italodat vagy forró kakaót elfogyaszthasd benne a hideg téli estéken.

Ez a Mézeskalács Stitch bögre nemcsak saját használatra tökéletes, hanem remek ajándék is lehet családtagoknak vagy barátoknak az ünnepek alkalmával. Hangulatos, stílusos és kényelmes bögre, amelyet mindenki imádni fog, és mindig emlékeztetni fog az ünnepek varázsára.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Mézeskalács Stitch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre