facebookpixel

Mi kulás bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a Mi Kulás bögre egy kivételesen egyedi és vicces darab, amely minden reggelt egy mosolyra cserél. A bögre fehér porcelánból készül, és a Mi Kulás minta egy jól ismert és kedvelt karaktert, a Mikulást ábrázolja egy könnyed, humoros stílusban.

Kapacitása ideális egy jó adag kávéhoz vagy teához, így a reggeli ébredés pillanata még kellemesebb lesz. A bögre fogantyúja kényelmesen megfogható, és a csepegésmentes kialakításnak köszönhetően a használata egyszerű és tiszta.

Ez a Mi kulás bögre tökéletes ajándék minden olyan embernek, aki szereti a humoros és egyedi tárgyakat, vagy aki egyszerűen csak szeretne egy kis vidámságot csempészni a mindennapjaiba. Legyen az ünnepi ajándék, vagy egyszerűen csak egy kis saját kényeztetés, a Mi Kulás bögre garantáltan mindenki kedvence lesz a reggeli rutin részeként.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Mi kulás bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre