facebookpixel

Mickey karácsonyi gömb bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a varázslatos Mickey karácsonyi gömb bögre tökéletes választás az ünnepi hangulat megteremtéséhez. A klasszikus Mickey egér ikonikus arca és a csillogó karácsonyi gömbökkel díszített minta egyaránt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömöt okoz. Ez a bögre nem csupán egy praktikus italos edény, hanem egy kis darabka Disney varázslat is.

A minőségi kerámia anyagból készült bögre strapabíró és könnyen tisztítható. A festés és a minta is tartós, így hosszú éveken át élvezheti a karácsonyi hangulatot reggeli kávéjával vagy forró csokoládéjával.

Akár ajándékba szánja ezt a bögrét, akár saját használatra vásárolja, a Mickey karácsonyi gömb bögre minta garantáltan mosolyt csal az arcára minden reggel, és emlékezetessé teszi az ünnepi reggeli pillanatokat. Vegye meg most, hogy az ünnepek még varázslatosabbak legyenek!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Mickey karácsonyi gömb bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre