facebookpixel

Mikulás és Rudolf bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a varázslatos Mikulás és Rudolf bögre a karácsony hangulatát hozza el az otthonába. A rajta látható aranyos Mikulás és Rudolf a szívünkbe lopják magukat, és minden reggel mosolyt csalnak az arcunkra, amikor a kedvenc italunkat kortyolgatjuk belőle.

A bögre kiváló minőségű kerámiából készült, így tartós és hosszú élettartamú. A fehér alapra festett Karácsonyi minta élénk színeken pompázik, és gondosan kidolgozott részletekkel rendelkezik, ami még szebbé teszi az ünnepi hangulatot.

Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, és az ideális méretű bögre, hogy kedvenc meleg vagy hideg italát élvezhesse benne. A bögre alkalmas mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe, így könnyen tisztítható és praktikus használat.

Ez a Mikulás és Rudolf bögre remek ajándékötlet karácsonyra, vagy saját magának, hogy még szebbé tegye az ünnepi reggeleket. Minden korty egy emlékezetes és boldog pillanat lesz a kedvenc bögréjéből!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Mikulás és Rudolf bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre