facebookpixel

Minnie karácsonyi gömb bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a Minnie karácsonyi gömb bögre egy igazi kincs a Disney rajongók és a karácsony szerelmesei számára. Minnie, a kedves egeres ikon, most karácsonyi ruhájában tündököl ezen a varázslatos bögrén.

A bögre minőségi kerámiából készült, így tartós és hőtartó. A klasszikus bögre alak mellett ergonomikus fogantyúval is rendelkezik, így kényelmesen tarthatja a kezében. A Minnie karácsonyi gömb minta részletei szépen kidolgozottak, és a vízhatlan festék révén hosszú ideig megőrzik élénk színüket.

Ez a bögre nemcsak tökéletes választás a reggeli kávé vagy tea élvezetéhez, hanem remek ajándék is lehet karácsonyra. Szórakoztató és ünnepi hangulatot teremt bármelyik reggel, amikor Minnie mosolyog rád a bögréből.

Válassza ezt a Minnie karácsonyi gömb bögrét, hogy egy kis Disney bűvölccsel és karácsonyi hangulattal kezdhesse a napját, vagy lepje meg vele szeretteit, és adjon nekik egy darabot a Disney varázslatból az ünnepek alatt!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Minnie karácsonyi gömb bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre