facebookpixel

Nincs karácsony Kevin nélkül bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ez a varázslatos Nincs karácsony Kevin nélkül  bögre egy emlékezetes pillanatot idéz meg a filmvilág egyik legnépszerűbb klasszikusából. Ha szereted ezt a filmet, akkor ez a bögre garantáltan mosolyt csal majd az arcodra minden reggel, amikor kávét vagy teát kortyolgatsz belőle.

A bögre fehér alapszínnel rendelkezik, és a híres jelenetet ábrázolja, amikor Kevin megölt egy pár betörőt, hogy megvédje otthonát. Az élénk színek és részletek élénkítik fel a bögrét, és garantáltan felidézik a film emlékezetes pillanatait. A kép alatt a Nincs karácsony Kevin nélkül felirat is szerepel, így senki sem fogja eltéveszteni a film hűséges rajongóját.

Ez a Nincs karácsony Kevin nélkül bögre nemcsak szórakoztató, de praktikus is, hiszen mérete és kivitele tökéletesen alkalmas mindennapi használatra. Készítsd el saját karácsonyi reggeli hagyományaidat, amikor ebből a bögréből kortyolgatod italodat. Vagy ajándékozd meg vele a Nincs karácsony Kevin nélkül rajongó barátodat vagy családtagodat, hogy még szebbé tegyétek az ünnepi időszakot együtt. Ezzel a bögrével a karácsonyi hangulat mindig veled lehet!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Nincs karácsony Kevin nélkül bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre