facebookpixel

Piros foteles Grinch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A Piros foteles Grinch bögre egy varázslatosan karácsonyi hangulatot árasztó kényeztető ajándék az ünnepi szezonra. Ez a csodálatos bögre minden Grinch rajongó és karácsonyi hangulatra vágyó szívét meglendíti.

A bögre maga kiváló minőségű kerámiából készült, mely tartósságot és hőtartást garantál. Az élénk piros színű bögre felületét a legendás Grinch karakter arckifejezése és az őt körülvevő piros karosszékek mintája díszíti. A részletgazdag grafika hűen tükrözi a Dr. Seuss klasszikusából ismert karaktert, és garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Ez a bögre nemcsak esztétikailag vonzó, hanem praktikus is. Kényelmesen elfér benne a kedvenc kávéja, tea vagy forró csokoládéja, így minden kortyot egyenesen a szívhez vezet. A bögre méretei is ideálisak, hogy könnyedén beleférjen a kézbe, és a hőmérsékletét megőrizze.

Tegye még feledhetetlenebbé az ünnepet ezzel a Piros foteles Grinch bögrével, amely a karácsonyi hangulatot minden reggel a konyhájába varázsolja. Ajándékozza meg vele magát vagy szeretteit, és élvezzék az ünnepek varázsát minden kortyban.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Piros foteles Grinch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre