facebookpixel

Santa black cat bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A Santa Black Cat bögre egy varázslatosan ünnepi hangulatot árasztó kávéscsésze, amely tökéletes kiegészítője lesz az ünnepi időszaknak. Ez a bájos bögre az ünnepek kedvelt figuráját, a Mikulást és egy sötét bundájú, titokzatos macskát ábrázolja. A Santa Black Cat bögre nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem praktikus is. A magas minőségű kerámia anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló hőtartó képességet.

A bögre mérete ideális, hogy elférjen benne a kedvenc reggeli kávé vagy tea, és a kényelmes fogású fogantyúja még kényelmesebbé teszi a használatát. A fekete és piros színek elegánsan ötvöződnek ezen a bögrén, amely így tökéletes választás lehet az ünnepi szezonban, vagy akár ajándékként is. Bűbájos és praktikus egyaránt, a Santa Black Cat bögre segít még jobban átélni az ünnepi varázst minden reggel, amikor egy jó csésze italt kortyolgatunk belőle.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Santa black cat bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre