facebookpixel

Stitch karácsonyi égősorral bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Az ünnepi szezon közeledtével mutatunk be neked egy varázslatos és vidám bögrét, amely garantáltan mosolyt csal majd az arcodra minden reggel. Ez a bögre egy kis csoda, hiszen Disney kedvencünk, Stitch, karácsonyi égősorral mintázva díszíti a külsejét. A kék alapon cseppet sem morcos Stitch, inkább aranyosan üdvözöl mindenkit karácsonykor, ahogyan pici fények világítanak rajta, hogy az ünnepi hangulat mindig veled legyen.

Ez a bögre nem csak szemet gyönyörködtető, hanem magas minőségű kerámiából készült, így garantáltan hosszú éveken át szolgál majd. A bögrét egy ideális ajándékká teszi bárki számára, aki szereti a Disney rajzfilmeket, karácsonyt és a jó tea vagy kávé társaságát. Ünnepeld az ünnepeket ezzel a bájos bögrével, és hagyd, hogy Stitch és az égősor varázsa betöltse az otthonodat!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Stitch karácsonyi égősorral bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre