facebookpixel

Stitch knitted vászontáska

3 290 Ft -

Vászontáska színek

Minta színek  

Leírás

  Vászontáska

  100% pamutvászon anyagú válltáska
  Hossza 42 cm, szélessége 38 cm
  Anyagvastagsága 130 g/m2
  Kifordítva, maximum 40 fokon mosható
  Kérjük ellenőrizni a cm-ben megadott méret adatokat!

  Mérettáblázat (cm)

  U
  Hosszúság (A) 42
  Szélesség (B) 36
  A mérettáblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, ettől a valós méretek 1-3 cm-rel eltérhetnek Fedezze fel stílus és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát ebben a varázslatos vászontáskában. Ez a kifinomult és divatos táskamodell egyaránt kielégíti az esztétikai érzékeket és a mindennapi szükségleteket.

  A vászon anyagú táska könnyű és tartós, így ideális társ a mindennapi használat során. A Stitch knitted minta pedig varázslatos játékot teremt a szem számára, egyedi és stílusos megjelenést kölcsönözve viselőjének. A finoman kidolgozott minta nemcsak esztétikailag vonzó, hanem érintésre is kellemes, fokozva a táskával való együttérzést.

  Az ergonomikus kialakítás és a tágas belső tér ideálissá teszi mindennapi használatra, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. A táskán lévő Stitch knitted minta egyúttal személyes stílus és kreativitás kifejezője is, hozzájárulva a viselő egyediségéhez. Bármilyen alkalomra válaszd ezt a varázslatos vászontáskát, és emelje ki saját stílusodat a tömegből!

  Árajánlatkérés

  Az Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Az árajánlat kérés egyszerű és könnyen áttekinthető űrlapon keresztül történik, ahol az ügyfelek megadhatják az árajánlat kéréséhez szükséges információkat, például a termék mennyiségét, a szállítási címet, az időpontot és a fizetési módokat. Az árajánlat kérés lehetősége segíti a vállalkozásokat abban, hogy a legjobb ajánlatokat kapják a termékekre, és így az üzleti céljaikat is hatékonyabban érjék el. A weboldalunkon található céges árajánlat kérés egyszerű és könnyen használható funkció, amely megkönnyíti a vállalkozások életét és lehetővé teszi, hogy egyszerűen kezeljék az üzleti tranzakcióikat. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

  Expressz szállítás

  Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. Az expressz szállítás lehetősége a weboldalunkon az egyszerű és gyors megrendelési folyamat mellett a kényelmes és hatékony vásárlást is biztosítja. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

  Stitch knitted vászontáska

További információk

Vászontáska színe

Black, Curcuma, Dark Pink, Dusty Light Green, Light Violet, Marsala, Natural, Navy