facebookpixel

Te mondd Bud Spencer bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
Ébredj reggel egy adag jókedvvel és erővel, miközben kedvenc Bud Spencer bögrédből kortyolgatod a forró kávéd vagy teád. Ez a különleges bögre nem csak egy egyszerű italos edény, hanem egy igazi stíluselem is, amely kifejezi a jókedvet és a humorérzéket. A Bud Spencer bögre a hősünk karakterét és vicces pillanatait örökíti meg, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra minden reggel.

A bögre kiváló minőségű kerámiából készül, így hosszú élettartammal büszkélkedhet. A kényelmes fogantyúnak köszönhetően könnyedén élvezheted kedvenc italaidat, miközben a karakteres dizájn mindenkit elvarázsol a körülötted lévők közül. Legyen szó otthoni reggelekről vagy az irodai kávészünetekről, ez a Bud Spencer bögre mindig a vidámságot és a pozitív energiát hozza el számodra. Vidd haza ezt a különleges bögrét, és éld meg mindennapjaidat egy kis olasz stílusban és humorral!

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Te mond Bud Spencer bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre