facebookpixel

The boys of winter bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A The Boys of Winter bögre egy igazi kincs minden hűséges jégkorong rajongó számára. Ez a lenyűgöző bögre egyedi és stílusos designja révén tökéletes ajándék lehet mindazoknak, akik szenvedélyesen követik a téli sportokat.

Ez a bögre a hideg és kemény jégpályák hangulatát idézi meg, és a The Boys of Winter című művészeti alkotással ellátva emlékeztet a jégkorong iránti szeretetünkre. Az élénk és részletgazdag minta minden kortárs és retró jégkorongrajongót lenyűgöz majd.

A bögre kiváló minőségű kerámiából készült, amely ellenáll a napi használatnak és a mosogatógépben történő tisztításnak is. A bögre kapacitása tökéletesen megfelel egy reggeli kávé vagy tea elfogyasztásához, és a nagy fogantyúja kényelmes fogást biztosít.

Legyen részese a The Boys of Winter rajongótábornak ezzel a remek bögrével, és mutassa ki szeretetét a jégkorong iránt minden egyes kortyban. Ezen a The boys of winter bögrén keresztül a hideg időszakok is melegebbé és kellemesebbé válnak.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

The boys of winter bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre