facebookpixel

Winter Stitch bögre

3 290 Ft -

Bögre

Leírás

– kerámiából készült
– űrtartalom: 3 dl
A Winter Stitch bögre egy kivételes darab a hideg évszakokra. Ez a kávé- vagy teabögre tökéletesen kifejezi a tél varázsát és hangulatát. A bögre külső részét egy gyönyörű hópihékkel díszített minta borítja, amelyek olyanok, mintha a bögre épp most esett volna le a hóesés közepette. A minta hűvös színei és részletei igazi téli csodát sugároznak.

A bögre belső része is figyelmet érdemel, mivel a hőmérséklet hatására változik. Amikor meleg italt töltesz bele, a hópihék lassan elolvadnak, fokozatosan megváltoztatva a bögre kinézetét. Ez az interaktív dizájn felnőttek és gyermekek egyaránt számára izgalmas lehet.

A Winter Stitch bögre minőségi kerámia anyagból készül, és 350 ml folyadék befogadására alkalmas. Ez a bögre nemcsak egy praktikus edény, hanem egy kis téli mese és hangulatkeltő eszköz, amely minden italfogyasztást különlegessé tesz a hideg napokon. Legyen részese a téli csodának ezzel a bűvös mintával ellátott bögrével.

Bögre tervező

A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy saját egyedi bögrét tervezz és készíts az elképzeléseid alapján. A tervezőnk egyszerűen használható, csak válaszd ki a kívánt bögre típusát, méretét és színét, majd kezd el tervezni. A bögre tervezőnk lehetővé teszi, hogy feltöltsd a saját képeidet, írj feliratokat, vagy válaszd ki az előre elkészített sablonjaink közül. A tervezőnk széles választékban kínál betűtípusokat, színeket, és mintákat, így könnyedén kialakíthatod saját egyedi bögréidet. Az elkészült bögrédet előnézeti képen láthatod, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mielőtt megrendeled volna.

Árajánlatkérés

Az oldalunkon található céges árajánlat kérés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek és vállalkozások könnyedén és gyorsan kérjenek árajánlatot a weboldalunkon található termékekre vagy szolgáltatásokra. Üres termékeket nagyobb választékban a polougynok.hu weboldalunkon találják meg.

Expressz szállítás

Az oldalunkon található expressz szállítás egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékek akár 24-48 órán belül megérkezzenek hozzád. Az expressz szállítás különösen hasznos lehet, ha sürgősen szükséged van a termékekre, vagy ha fontos esemény előtt szeretnéd átvenni azokat. További információkért kattints a linkre: https://polopanda.hu/szallitas/

Winter Stitch bögre

További információk

Bögre belső színe

Fehér belsejű bögre, Fekete belsejű bögre, Piros belsejű bögre, Világoskék belsejű bögre, Zöld belsejű bögre